Maurice Sklarin profetia lokakuussa 2016

Rakkaat ystävät,

Rosh hashanan, heprealaisen uudenvuoden aattona (pari viikkoa sitten, su 2.10.) puolenyön aikaan minulle tuli Herran sana:

”Varoita Amerikkaa ja kansakuntia! Varoita luopunutta, kompromisseja tekevää seurakuntaa siitä, että tuomiot tulevat pian!

Seurakuntaa tulevat kohtaamaan suuret vainot. Antikristuksen henki ja sen ote kansoista vahvistuu päivä päivältä ja kohta koittaa Saatanan hetki pettää kansakunnat. Antikristuksen henki vastustaa ankarasti Minun voiteluani, joka virtaa Minun ruumiissani, morsiamessani, uskollisissa pojissani ja tyttärissäni, jotka vielä saavat täyden voiton.

Todelliset uskovat erotellaan vääristä, kuten akanat erotellaan jyvistä puimatantereella.

Valtavat joukot pelastuvat vielä ratkaisunlaaksossa. Teiltä riistetään yhtäkkiä oikeudet ja vapaudet, joita nyt itsekkäästi pidätte itsestäänselvyyksinä. Nyt todellinen valinnanmahdollisuus on vain herätyksen tai tuomion välillä. Ohi on sellaisen armon aika, joka sallii synnissä elämisen ja kompromissit ilman seurauksia. Tuomio alkaa Herran huoneesta kuten on kirjoitettu. Sen jälkeen asetan Israelin ennalleen koko maailman nähden ja tuomitsen kansat pyhässä vihassani kuten profeettani ovat selvästi ennustaneet Raamatussa.

Henkinen ja uskonnollinen epäjumalanpalvonta vyöryy moninkertaiseksi ja pettää monet, kun tuomioni päivä lähenee. Elätte profeetallista keskiyön hetkeä. Juoskaa Jumalan luo, ja tehkää parannus pahuudestanne armoistuimeni luona, kun vielä on aikaa. Kun ovet suljetaan ja vaivanaika alkaa, mitä aiotte silloin tehdä? Oi kansani, pyytäkää minulta kaksinkertaista öljyannosta lamppuihinne. Tulen hyvin pian hakemaan voittoisan morsiameni tästä pahasta maailmasta, ja noudan teidät kotiin olemaan luonani ikuisesti, aivan kuten olen luvannut! Pysykää erottautuneina minulle. Pysykää uskollisina loppuun asti, ja saatte kunnian kruunun, joka ei himmene.”

”Nykyisen taloudellisen järjestelmän juuret ovat babylonialaiset ja järjestelmä kaatuu pian, koska se ei kestä hallitsematonta massiivista maailmanlaajuista velkataakkaa. Siten valmistuu tie niin kutsutulle ”Uudelle maailmanjärjestykselle”. Tämä hengellinen, poliittinen ja taloudellinen järjestelmä ei nimestään huolimatta ole uusi – se vie ihmiskunnan antikristuksen orjuuteen, ja jokaisen on palvottava antikristusta säilyttääkseen henkensä.

”Oi kansani, kuulkaa varoituksiani! Aika on tullut!”

”Olkoon aarteenne ikuisissa asioissa. Silloin sydämenne on turvassa ja voitte paeta tulevaa vihaa. Älkää rakastako nykyistä maailmaa ja sen asioita. Kiinnittäkää mielenne taivaallisiin, jotka kestävät ikuisesti. Niitä ei voi kukaan teiltä viedä.”

”Avoin sota Israelia vastaan puhkeaa pian, ja valtava määrä ihmisiä kuolee ympäröivissä arabivaltioissa. Damasko tuhoutuu täysin, eikä sitä koskaan enää rakenneta, kuten olen ilmoittanut Jesajan kirjan 17. luvussa.”

” Tein liiton toisessa maailmansodassa taistelleiden kanssa, ja lupasin antaa Euroopan ja Amerikan kansoille 70 vuoden rauhan ja menestyksen ajan NATON suojassa, koska nämä kansat pysäyttivät Natsi-Saksan ja edesauttoivat Israelin valtion syntymää.

70 vuoden aika on ohi.

”Tämä paha sukupolvi on unohtanut Minut. Palvotte demoneja ja paholaisia ettekä Minua. Olette kääntäneet uhmaten selkänne Minulle. Rauhan siunaus väistyy pian! Psalmi 83 ja Obadjan kirja toteutuvat kirjaimellisesti. Samoin sen jälkeen Hesekielin luvut 38 ja 39. Minä nöyryytän myös Iranin, Venäjän ja niiden liittolaiset, kun ne jälleen yrittävät tuhota Minun kansani.”

”Tuhoan varmasti sotaisat islamistihallitukset, jotka terrorisoivat Lähi-itää ja monia kansoja. Israel on houkutuslintuni, jolla vedän kansat ansaan. Nousen ja taistelen kuten soturi puolustaakseni liittoani, jonka tein Abrahamin, Iisakin ja Jaakobin kanssa. Kuten te olette tehneet Israelille, niin Minä varmasti teen teille”.

Te Israelin ikuiset viholliset – kuulkaa Herran sana! Teidät lyödään! Te kaadutte ja tuhoudutte koko maailman silmien edessä ettekä enää koskaan nouse! Silloin kaikki tietävät että minä olen Korkein Jumala, Minä Olen Pyhä Jumala – Israelin Pyhä, kuten sanassani on selvästi kirjoitettu. Jo alusta alkaen olen ilmoittanut, mitä lopussa tapahtuu. Kaikki käy toteen juuri niin kuin on kirjoitettu!”

”Kokoan kansakunnat Jisreelin laaksoon, jota myös Harmageddoniksi kutsutaan, ja tuomitsen teidät siellä”.

Tuhoan suuni miekalla kaikki, jotka vihaavat Minua, Minun kansaani tai Minun maatani, kun palaan perustamaan kuningaskuntani maan päälle. Se ei ole satua tai uskonnollinen myytti. Kaikki tapahtuu kirjaimellisesti teidän silmienne nähden. Mikään ei voi estää näitä tapahtumasta hyvin pian!”

”OI MAA, MAA, MAA – KUULE HERRAN SANA!”

Jeshua Messias

Maurice Sklar
Maurice Sklar Ministries
www.mauricesklar.com