Johannes 10:16. Minulla on myös muita lampaita, jotka eivät ole tästä lammastarhasta; myös niitä tulee minun johdattaa, ja ne saavat kuulla minun ääneni, ja on oleva yksi lauma ja yksi paimen.
Jeesus puhui Israelin kadonneista sukukunnista,jotka oli viety pakkosiirtolaisuuteen.

Ancientneareast.tripod.com/Qalat_Jarmo

Jarmo (Qal'at Jarmo) on varhainen maanviljelykylä noin vuodelta 7 000 eaa. Kurdistanissa, Irakissa. Kylä oli Zagrosvuorten rinteillä Kirkukista itään. Paikkaa pidettiin pitkään vanhimpana tunnettuna maanviljelykylänä. Ennen Jarmon löytymistä ajateltiin, että maanviljely olisi alkanut Egyptin ja Kaksoisvirtainmaan jokilaaksoissa. Jarmo sijaitsee tammivyöhykkeellä 800 metrin korkeudessa. Siellä harjoitettiin varhaista sadeviljelyä.

Jarmo wikipedia

Kaikki tietävät että me (Suomalaiset Y:DNA N ) tulemme Volgan mutkasta,eikö vaan?. Mistä tulimme Volgan mutkaan,alla olevat kuvat antavat osviittaa juuristamme.

Jarmo (Qal'at Jarmo) is a prehistoric archeological site located in Southern Kurdistan (northern Iraq) on the foothills. It lies in the Zagros Mountains at an altitude of 800 m above sea-level in a belt of oak and pistachio woodlands. Excavations revealed that Jarmo was an agricultural community dating back to 7090 BC. It was broadly contemporary with such other important Neolithic sites such as Jericho in the southern Levant and Çatal Hüyük in Anatolia.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/43/Mesopotamia_7000-6000.png

Jarmo (Qal'at Jarmo) on varhainen maanviljelykylä noin vuodelta 7 000 eaa. Kurdistanissa, Irakissa. Kylä oli Zagrosvuorten rinteillä Kirkukista itään. Paikkaa pidettiin pitkään vanhimpana tunnettuna maanviljelykylänä. Ennen Jarmon löytymistä ajateltiin, että maanviljely olisi alkanut Egyptin ja Kaksoivirtainmaan jokilaaksoissa. Jarmo sijaitsee tammivyöhykkeellä 800 metrin korkeudessa. Siellä harjoitettiin varhaista sadeviljelyä.

Kuvat alla / Suomensukuiset-30-paivassa_2013.02.01_YLE-Teema Ville matkalla 80vuotiaan Suomen sukuisen Samaanin luo.

 

http://jarmo10.org/jarmovuori.jpg